onsdag 30 januari 2013

BETT 2013

Jag trodde väl att jag hade varit på BETTShow för sista gången. Men så blev det inte. Nu sitter jag på hotellet Millenium Capthorne Tara igen och detta är mitt tredje besök på den stora IT-mässan.

Anledningen är att Sandviken som enda kommun i Sverige har blivit uttagen att representera Svedala vid ett skandinaviskt seminarium i stora salen på Excel där BETT finns i år.


DIU-arrangemang på officiella BETT-mässan: Erfarenheter och perspektiv – skolutveckling i Skandinavien
Fredag 1 februari kl 9.30 – 12.30 på BETT-mässan
För dig som besöker BETT, världens största mässa om IT och lärande i London, den 30 januari – 2 februari 2013 finns nu en session där skandinavisk och engelsk erfarenhet av skolutveckling med IT möts. Under en halvdag ledd av Englands främste expert på området professor Stephen Heppell kommer tre skandinaviska exempel att presenteras och diskuteras. Vidare ett möte och erfarenhetsutbyte vid borden med kafémöblering, deltagare är erfarna skolutvecklare och ledare från Storbritannien och Skandinavien.
 
Vi har en halvtimme på oss att presentera Sandviken, One to one to every one! Vi som är här är skolchef Inger Norman, grundskolechef Lars Walter, nämndsordförande Signe Brockman, rektor Katarina Löf and myself.

Vi har en murgårdsskoleproducerad Prezi- presentation som grund. En 3 minuters nyproducerad film ska också visas. Trevligt ska det bli.

Resan hit gick bra. Pubmat har vi fått i oss!

Katarina och Signe
Snart bli det mingel på hotellet. Lars och Inger ansluter då från Paris. Ska bli intressant att höra vad de har varit med om.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar