söndag 8 november 2009

Litet förkyld

Den lilla förkylningen fick mig att ta beslutat att jag skulle SLAPPA den här helgen. Sagt och gjort!

Beslutet var lättare att genomföra eftersom älsklingen var fast vid datorn hela helgen skrivande omdömen i den digitala IUP:n. Utan att blygas kan man väl säga att man har varit involverad i detta projekt. Första gången jag tog upp idén var vid ett IT-smörgåsbord i mars 2007 med efterföljande beslut av ledningsgrupp och rektorer. 2,5 år har det tagit men nu är det på plats och det är med en viss tillfredsställelse som man hör knattret från fruns tangentbord.

Att slappa har inneburit att mest vara inomhus. Inget att uppröras över eftersom vädret har varit makrogrått. Enda svängen ut var under lördagen då det var dags för en del ekipering av bloggare på initiativ av omdömesskriverskan. Bl.a. byxor och denna gång kompletterades de svarta, grå och röda i garderoben med ett par rutiga och ett par gröna. Plus en bunt kalsonger och strumpor!

Värdet av att slappa inomhus nu för tiden har höjts betydligt genom Spotify. Tack Spotify!! Att lyssna på allt möjligt har blivit en aktivitet som ackompanjerar matlagningen i köket. God mat, vin och Spotify får timmarna att kila iväg :-)

Fars dag! Jätteroligt blev det när barn och barnbarn dök upp vid tiotiden på söndagsmorgonen. Härlig tårta (tack Tiina), ännu fler kalsonger (tack Zanna) och ett digitalt akvarium (tack Minna)! Tack barnbarnen för att ni verkar tycka om er morfar!

I morgon är det IT-råd!
Träffar nya kommundirektören för första gången.

Inga kommentarer: