söndag 25 juni 2023

Tyskland 2023 (11)

 10 juni 2023

Full sol, 27 grader.

Vi fortsatte vår färd efter den vackra Moseldalen och förundrades som tidigare över alla odlingar på de spektakulära sluttningarna. 

I Traben Trabach lyckades vi hitta en parkering centralt trots att det kryllade av helgfolk. Vi gick en sväng på en loppmarknad och vi var överens om att kvaliteten på loppisar är mycket bättre än i Sverige.


Traben Trabach

Bloggare gick till bilen för att vila och spela gitarr och fru T gick över Moselbron och köpte sig en baddräkt eftersom han glömt sin hemma.

Vi fortsatte och gav upp tanken att stanna till  i Cochem. Otroligt med helgfirare. Det fanns inte en chans att hitta en parkering så vi tog sikte på en camping i Pommern. Här var det också väldigt fullt men vi fick en skuggig plats av den trevliga campingvärden och den fryntlige vaktmästaren. Vi trivdes utmärkt på vår plats mellan en enorm bok och ett stort valnötsträd.




Camping Pommern

Toppenväder och här fanns en pool men det blev inget bad, men väl en behövlig dusch. Vi slappade i skuggan och åt en god middag och avslutade dagen med lite korsord, naturligtvis.

Inga kommentarer: