tisdag 14 september 2010

Tisdag

Började dagen med att åka till yngsta dottern i Gefle och hjälpa henne med att få hennes lilla dottern till förskolan. Man är inte så kry och rörlig när man har opererat diskbråck. Litet framåtlutad hela tiden och inte så snabb i vändningarna och definitivt ingen bärare av barn.

Kopplade upp mig i ett meeting med Ale kommun samt med konsult på förmiddagen och delade erfarenheter angående 1-1, lärplattformar och upphandling av verksamhetssystem. Bra med samarbetskommuner som har kommit ungefär lika långt som vi.

Sedan blev det elevavtalsskrivande för hela slanten gällande de 600 1-1-datorerna som ska rullas ut på gymnasiet i slutet av september. I en ny plattform, i nybyggt trådlöst nät med nypaketerade applikationer. En del att tänka på? Gissa!

Allt tyder nu också på att vi upphandlar leverantör av Macdatorer som ska bli 1-1-datorer på gymnasiets Mediaprogram. Tar tag i det i morgon!

Ibland blir man grymt trött på de stora drakarna, typ Tieto :-(

Vid hemkomsten idag läggs sista handen vid ett antal jazzkompositioner som tillkommit det senaste halvåret. När den förhoppningsvis goda kvällsmaten har inmundigats.

Inga kommentarer: