måndag 6 december 2010

9 dec 2010

Trots en smygande förkylning (med ryggont konstigt nog) som hämmade mina aktiviteter under helgen var jag på banan i morse. Två Ipren och så iväg. En aning stel fru T fanns med i bilen efter sitt heldagssläpäventyr till Kungsholmen under söndagen (nyförlovad son :).

Vissa dagar är tempot högt. De första två timmarna tog en grupp på tre personer och en del telefonkontakter beslut om en upphandling av datorer. Alltid svårt men vi kände oss nöjda med beslutet. Hoppas att alla involverade blir det också.

På vägen till kontoret svängde jag in och fixade litet fika till nästa aktivitet. Ett gäng från kommunen diskuterade och fick input från pedagoger kommande från söder om huvudstaden. Ämnet var Innovativa Skolprogrammet. Bra diskussion och tillika information om hur man kan få igång en på vissa håll slumrande pedagogisk IT-utveckling i Sandviken. Det kommer att behövas när "varsin dator-konceptet" slår till med full kraft inom Kunskapsförvaltningen de närmaste åren.

Full fart ner på stan igen och en härlig lunch med dotter nummer 2 och hennes två gulliga barn. En har just lärt sig att säga morfar Honken och en tappar tänder med jämna mellanrum. Vilken ynnest att få var med om detta.

Säg den lycka som varar beständigt. In i bilen och iväg till IT-kontoret och två timmar förevisning av en e-tjänsteportal. Upphandling på gång även där. KommunIT-strategen hade slagit till med saffransbullar. Välkommet!

Tillbaka till kontoret igen för summering, läsa och skicka mejl och säkra adressen till studiebesöket hos Vittra Väsby och deras 1-1 satsning i morgon.

Mörkt när man åker till jobbet, mörkt när man åker hem.

Inga kommentarer: