lördag 26 februari 2011

Mot våren

Efter en osannolikt kall vecka har det börjat droppa litet från taken idag. Våren?

Veckan som var handlade mycket om ett studiebesök från England. Två grupper med sammanlagt 27 härliga engelska lärare var här och förundrades över svensk skola (positivt) och riktigt vintrigt vinterväder.
Engelsmän i allmänhet vill ha kul samtidigt som de är är superseriösa. Gillar det!

Det blev en del skjutsande mellan olika aktiviteter, men även ett föredrag om vår kommunala IT-handlingsplan samt litet musik tillsammans med Tommy Riswall på måndag morgonen i KF-salen. Trivsamt!

Konstigt att lärare utifrån ser så positivt på svensk skola när Björklund & CO ser så mycket negativt.

Snart bara 14 dagar kvar till inspelningen av 10 honklåtar som ska bli till en CD som kan spridas till omvärlden :-) Bengt E:s garage i Kilafors är snart klart att ta emot mig och mina spelkamrater för två dagars inspelande. Ser verkligen fram emot detta. Jag tycker själv att låtarna är riktigt bra. Tröttnar liksom inte på dem. CD:n ska heta Hemlagat.

Jag har på grund av förstärkning på Kunskapskontoret fått mera tid över att komma i kapp med alla arbetsuppgifter som dyker upp i IT-satsningars kölvatten. Himla kul är det att så mycket är på gång! Väldigt roligt också med kompetenta människor i ens närhet.
Har också fått en Iphone i mina händer vilket kommer att effektiviserar mina arbetsdagar.

Som sagt, mot våren och efterlängtade dagar i husbilen, som kan få en att koppla av från upphandlingar, e-tjänster, skolapplikationer, lärplattformar och standardiserade lärobjekt.

Plusgrader, tack. Fru T håller redan på att planera rutten under påsken.

Inga kommentarer: