onsdag 30 maj 2012

Dags att blogga igen!

Sommarens fröjder!

Efter ett låååååååååååååååångt upphåll i bloggen är det dags att ta tag i den igen. Den främsta anledningen är att semestern börjar närma sig och då ska fru T och jag ta skuttet över till de brittiska öarna. Det är ju så skojigt :-) att dela med sig av sina upplevelser som husbilsglobetrotter till andra.

Jag blev litet chockad över designen i publiceringsverktyget efter det långa uppehållet. Nu verkar man ju befinna sig i Blogger när man skriver. OK, skit i det, jag får se vad som händer när jag trycker på publicera.

Tanken med sommarens resa med det kära motorhemmet (hänger med fortfarande) är att ta oss till Skagen på midsommaraftonen. Snaps och små grodorna och förundras över när Kattegatt och Skagerack möts. Sedan ska vi skutta vidare till Esbjerg för 18 timmars överfärd till Harwich.

Efter det är det meningen att vänstertrafiksresan ska ta oss till Skottland och många förlustelser där. Sedan tillbaka på andra sidan så att säga ner till Cornwall och Land´s End. Vidare via sydkusten till Dover. Brighton och Hastings ska återses efter 30-40 åt.
Spännande ska det bli :-)

Fru T har läst hela Streifferts reseguide STORBRITANNIEN. Om trädgårdar, katedraler, mat, pubar, historia, gallerier och promenader. Så´n är hon!

Själv har jag försökt påminna mig hur det var att köra vänstertrafik med en DKW, vilket jag gjorde något år innan det blev högertrafik i Sverige. Så´n är jag!

Varför inte hänga med redan nu, om ni inte har något annat för er :-)

Inga kommentarer: