fredag 10 augusti 2012

Förlängd semester

Eftersom mycket av jobbaktiviteterna nästa vecka (1-1 dagar för all personal på grundskolan) verkar vara under kontroll tog jag ut fredagssemester.

Vi drog i väg direkt efter torsdagssjobbet i riktning mot Särna (ca 30 mil). Fru T var laddad till tusen eftersom hon haft för mycket hemmaaktiviter under sin sista semestervecka.

Det blev en finfin färd i  sensommarväder genom dalanaturen. Nerfarten mot Rättvik med Siljan i bakgrunden är ju alltid "awesome".  Vi passerade Älvdalen samtidigt som oerhört mycket människor hade samlats där för att titta på cruising av olika slag. Vi kom i samma led som veteranmopeder och traktorer.


Sedan följde 8-9 ljuvliga mil till Särna. Fantastik väg, fantastisk natur. Inget tröttsamt över huvudtaget trots att klockan närmade sig nio.

Väl framme vid campingen i Särna fick vi nästa positiva överraskningar. Campingen låg riktigt vackert vid en sjö. Vi hamnade ett antal meter ovanför med utsikt mot Städjan. TV-kanalerna föll på plats så att vi fick se Bolt vinna 200 meter. De har en strippklubb i Särna som vi ska besöka i morgon!!

Näe, skämt åsido, Njupeskär blir det, vilket vi strax är på väg till när fru T efter frukosten ute i solskenet har torkat in disken i skåpen och jag har avslutat detta blogginlägg.

Samt tömt toaletten!
Städjan

Inga kommentarer: