lördag 18 augusti 2012

Kulturell helg

Sitter på Långholmen !? och reflekterar över veckan som varit. Har just vaknat efter många timmars välbehövd vila.
1-1 dagarna på Söderskolan avslutades igår med en spontan applåd från fredagens deltagare. Jag tog det som ett gott betyg på det vi åstadkommit under veckan. Alla inblandade har gjort ett kanonjobb och det har verkligen känts bra att vi fått tillfälle att informera om projektets nuläge på bred front och öga mot öga.
Lars Walter inleder på tisdagen
Det känns som om man har varit i och runt Söderskolans aula hela veckan. Det har frestat på att äta samma buffé i fyra dagar :-)  Heder åt den matpersonalen dock. Fika, lunch, fika för 80- 140 personer på två personer är imponerande!

Men det har ju inte bara varit dessa aktiviteter i veckan. På torsdagskvällen hann jag med att åka till Björsjökyrkan i Bomhus och spela med Gyimothy Band och Madde Hall. Det var verkligen en lisa för själen. 2* 45 min jazz och gospel utomhus i underbart sommarväder. Bandet var tight och bra och Madde glittrande som vanligt.
Madde och Göran
Hela bandet
Med dessa händelser i bagaget får man sedan hoppa in i den mobila sommarstugan och tillsammans med fru T åka ner till Kulturfestivalen i Stockholm och bara cykla omkring och ha det bra. Vilken ynnest :-)

Inga kommentarer: