söndag 28 oktober 2018

Fjällen, 23 juli


Eftersom det blev som det blev med Frankrike- resan, så har vi lite semesterpengar kvar . Det ska vi sätta sprätt på resten av sommaren. Vi börjar med ....

23 juli
Mot fjällen!

Vi åker hungriga från Sandviken och stannar redan till i Hofors där det blev en kebabtallrik på Rondellgrillen. H. har börjat äta igen vilket är välkommet :-)

Efter besök på Systembolaget för inköp av öl. (H. ska gå upp i vikt :-) upptäcker jag att min handväska är borta!! Dock är mobilen kvar i husbilen! Tillbaka till i grillen i ilfart (husbilsilfart) och där ligger den (puh)-:

Det har blivit besvärligare att ta sig upp till Funäsdalen pga av skogsbränderna., så vi beslutar att byta riktning och åka till Sälen i stället. I femtiden börjar vi bli trötta och tänka på övernattning. I Evertsberg hittar vi en mysig liten naturcamping i skogen vid en mysig lien sjö. Vi får den sista elplatsen. En lugn och skön kväll och över oss flyger de två italienska vattenbombarflygplanen.

Mot Trängslet!
Vi är ju inte långt ifrån Trängslet där det brinner sedan många dar. Jag tar ett bad i den fantastiska 24- gradiga sjön.

Bada, bada i varmt vatten!






Inga kommentarer: