torsdag 15 juni 2023

Östersund i maj 2023

17 maj 2023

Raka spåret  (ja, några loppisar då efter vägen) till Högakustenbron. Lite blåsigt och kallt så vi boade mest i husbilen. Men det är alltid najs att vara där och titta på den fina utsikten över bron och Ångermanälven. 

18 maj 2023

Via ett stopp vid "Döda Fallet" som är helt nyrenoverat och fint körde vi till Östersund.

Hmmm...också via Svartvattnet, som var en fet felåkning  och inte förrän det blev lerig väg insåg vi misstaget. 

Några av gubbarna skulle jamma lite dagen före festen, så fru T promenerade till Shoppis- Loppis och kom tillbaka med en vacker liten tiger. Efter middagen umgicks vi med några nyanlända festdeltagare.

19 maj 2023

Efter frukost promenerade vi ner till Storsjöstråket där man bygger och grejar för fullt. Det blev en kebabtallrik på stan och genom folkmyllret i jättefint väder tog vi oss tillbaka till lokalen där det skulle bli fest och fira herr Berggrens pensionering och 65-årsdag.

Det blev en mycket trevlig kväll med massor av musik  och samtal och bufféätande. Inte alltför sen kväll då vi började redan kl. 16.00 och de flesta i sällskapet börjar bli till åren. Men pigga :-)

20 maj 2023

Vi åt frukost i lokalen med några andra och begav oss hemåt i elvasnåret. Fika i Kårböle skogsbrandområde, ett stopp på ICA i Los för inköp av reseproviant.

Sedan stannade vi till och såg oss omkring på Vinströmmens rastplats med djupa och spännandebranter ner till Voxnan som meandrar sig rejält i den här trakten.

Edsbyn och Bollnäs och hemma igen till eftermiddagen. Tre dagar borta och gräset hade vuxit sig jättehögt!!

Vid Höga Kustenbron

Norrland

Jo, det var gott



Vinströmmen



Inga kommentarer: