onsdag 13 december 2023

Tur i sydost (4)

 Lördag 19 aug 2023

Vi började längta efter en rejäl genomtvagning så vi åkte till Oxelösunds badhus och fick duscha för en billig slant. Dessutom var vi de enda i badavdelningen eftersom simhallen var stängd för reparation. Efter lite matinköp drog vi vidare till stora torget i Nyköping för att titta på damernas bronsmatch i fotbolls- VM. Där fanns sittplatser och det var god stämning, förstås då de vann och fick sin bronsmedalj.

Därefter var dags att tänka på nattläger och vi slog till med Skeppsholmen i Stockholm då det bara var en timme bort. Det var lite knökigt i trafiken för det var kulturfestival som vi inte var beredda på fast vi varit på den några gånger tidigare.

Efter att vi ställt upp oss på vår vanliga plats cyklade vi ut på stan. I Kungsträdgården var det latinofestival och det dansades och sjöngs av bara den. På Gustaf Adolfs Torg spelade Popsicle i en och en halv timme och det var verkligen inte roligt. Inga större musiker och repertoaren var bortsett från några låtar ointressant.

Tillbaka till Skeppsholmen för nu var vi trötta. Vi hann inte mycket mer en somna in innan en bröllopsfest i skridskolokalen började spela högt. Men dom slutade som tur var i ettiden så det gick an.

Näeh...

Heja Sverige .-)


Inga kommentarer: