lördag 15 januari 2011

BETT, torsdag morgon

Skrivet efter hemkomst:

Det blev en mycket trevligt mingelparty på hotellet efter första dagen på Olympia. Många kända IT-ansikten dök upp bland dryck och små tilltugg. Peter Becker gick omkring och småmyste. Tacka för det, när DiU:s BETT-resor har blivit så populära på senare år. 350 deltagare i år.

Sandviksdelegation hade mycket att berätta från första dagen strövtåg på mässan. Många hade burit med sig mängder av broschyrer om intressanta applikationer, som vi ska sammanställa när vi har kommit hem.

Efter minglet rusade många deltagarna ut på stan. De flesta sandvikare tog det lugnt på hotellet efter en lång dag som började i den arla morgonen på Sandvikens station och slutade på ett gigantiskt stort hotell i London.

Tyvärr lyckades jag tänka fel gällande tidsomställningen så att jag och min rumskamrat Sören var uppe med tuppen och hängde på frukostlåset 6.30 i stället för som planerat 8.00. Bättring i morgon.

Om en halvtimme är det informationsmöte angående seminarierna på eftermiddagen här på hotellet. Jag ska vara med och presentera dessa.

Inga kommentarer: