lördag 8 juli 2017

Irland dag 16

Dagen började lite stressande. När vi skulle åka ner till färjan upptäckte vi att det blinkade oroväckande fort när vi satte ut blinkersen till höger. Mycket riktigt vid kontroll, den blinkade icke och det är ju en katastrof att åka utan blinkers i den här trafiken.

Om det är någon som inte är bilmekaniker så är det bloggaren, men han lyckades skruva loss lampan och till stor lycka kom Fru T på att i ett skåp i husbilen fanns det några reservlampor. En av dessa monterades och passade perfekt! Lycka :-)

Överfarten var angenäm. Dovers vita klippor försvann i horisonten och sedan var det bara att köra över på höger sida och börja brassa hemåt.
 
White Cliffs of Dover
Vi lyckades köra 50 mil innan vi gav upp och hittade en alldeles finfin ställplats vid en kanal i ett litet samhälle strax före Osnabruck, Riessenbrucke.
 
Riessenbruck
Som vanligt hade vi problem med mynt. Vi fick lägga en sedel i vindrutan med meddelandet No coins. Vi får se i morgon om det fungerar.

Vi grillade fläsk som var helt underbart att äta efter ihållande körning i 5 länder: England, Frankrike, Belgien, Holland och Tyskland!!

Grillmästaren
Det grillade :-)
I morgon hoppas vi vara tillbaka i gamla Svedala!

Inga kommentarer: