torsdag 15 oktober 2020

Bohuslän 2020

 Måndag 24 aug

Vi sov gott till 7 och vid 8 gick vi in till herrskapet och åt frukost. Sen blev det en promenad till fårfarmaren i närheten och efter det reser vi vidare. Första tankningen i Hällefors.

Sedan körde vi rakt västerut till Sunne och skulpturparken Rottneros. Äntligen öppet efter alla dessa år av trånad.

Det var en relativt stor park med många statyer av bl.a. Milles och Vigeland och några andra. En kvinna vid namn Kortenoeven från Holland som gör mer modernistiska, intressanta saker. Vår stay Törnutdragaren fanns där.







När vi var nöjda fortsatte vi rakt söderut och började jakten på nattläger.

Det blev lite handling på Coop i Säffle. Vi hade tänkt oss ställplatsen i centrum, men usch och fy. Utsatt, fult och vid stora vägen. En ställplats till skulle finnas ute vid gästhamnen, men usch och fy, en grusplan perfekt för raggare att snurra runt på. Vi körde ett säkert kort och åkte 7 km till Duse Camping ute på en udde vid Vänern. Där var det väldigt lugnt och fint och vi beslutade oss för att stanna trots att de skulle stänga av allt vatten i servicebyggnaderna nästkommande morgon p.g.a. arbete med ledningarna.

Vi grillade och hade det så bra så! Senaste middagen ever 20.30!! Vi tog en sväng ner till den fina stranden, lite TV ocg sen somnade vi gott igen. Mörkret föll fort.

Inga kommentarer: