måndag 30 december 2013

Teneriffa 7

Så hamnade vi äntligen med badkläder på playan i Los Cristianos. Vattnet var sådär 19- 20 grader och sanden behaglig och gå/sittvänlig. Både Fru T et moi slängde oss i. Ungefär 10 % av de som var på stranden gjorde detsamma, vilket innebar att de flesta tyckte det var för kallt i vattnet. Temperaturen i luften var det inget fel på, strålande sol och 24 anständiga plusgrader. 

Badpojke

Vi var kvar på playan i halvannan timme, vilket var duktigt av oss strandkrukor. Vi har liksom inte förstått varför man ska ligga timme ut och timme in på samma ställe relativt sysslolösa. 

När sanden var bortpetad mellan tårna tog vi en lunch med utsikt över hela härligheten, hav och strand och alla strosande människor. Härligt! 

Det var meningen att vi därefter skulle vara kvar nere i stan fram till kvällen. Så blev dock inte fallet, eftersom fru T inte fann något värt att shoppa och de affärer som fanns tyckte att det var bättre att sova siesta i stället för att locka in turister. 

Så vi traskade hem, köpte mat och vin och beslutade oss för att tillbringa sista eftermiddagen och kvällen på vår kära balkong på Mango Oasis. 

I morgon på nyårsaftonen flyger vi hem. Veckan här på Teneriffa har varit riktigt bra. Vädret svek oss bara några timmar under en dag då ljummet regn strilade ner. Annars har det mest varit sol och 20- 25 grader varmt.

Det går ju faktiskt att fördriva tiden här utan att ligga på badstranden hela dagarna. 

Gott Nytt År från fru T och bloggaren själv.

Fru T
Bloggaren själv
Glömde en sak. Oj, vad de byggde sandslott på stränderna!

Ett av sandslotten
 


Inga kommentarer: