torsdag 26 december 2013

Teneriffa dag 2

Los Christianos hälsade oss god morgon med ett strålande väder. Efter en underbar frukost på balkongen skrev jag litet i bloggen och knallade ner till receptionen och ett halvhyfsat WiFi och lade ut texten och några bilder på nätet.
Under tiden hade fru T somnat om trots tio timmars sömn (det är ju semester). 

Vi beslutade oss för att gå ner till en av playorna för att bada och läsa. Det blev varken eller, men vi vadade litet i strandkanten i alla fall.

Juldagsbad
Ett antal pensionärer, mest engelsmän, hade samlats vid stranden och iförda tomteluvor och andra jullika attiraljer hinkade de champagne så att det stod härligan till. Vi tittade på gänget och undrade om detta är vår framtid? Njaää, roligt verkade de ha men vi får nog fundera på andra alternativ.

Juldagschampagne
 Trots den rikliga frukosten började magen göra sig gällande och vi slog oss ner i skuggan vid ett restaurangbord och inmundigade varsin pizza med tillhörande öl. Härligt! 

Sedan tog vi oss ut på piren mellan Playa de los Cristanos och Playa de las Vistas och tittade på när en av färjorna lade till. 

Promenaden tillbaka till Oasis Mango blev tung. Bara uppför hela tiden och jag kände av en livaktig ischiasnerv som har spökat några dagar. Men även fru T var trött så vi ställde in kvällens promenad, köpte ost, bröd och vin och boade på balkongen och beskådade en underbar solnedgång.
 
I morgon ska vi knalla på litet bergsstigar om ischiasen tillåter .

Inga kommentarer: