fredag 22 juni 2018

Dag 3 2018


När vi vaknade regnade det. Det gick dock över, men tyvärr inte fru T:s förkylning som hade blivit värre. Det påverkade henne hela dagen och hon somnade säkert tio gånger i framsätet under vår 40 mil långa etapp från Tyskland till norra Frankrike via Holland och Belgien.

Tack Holland för era fantastiskt välskötta vägar, inte så mycket tack för de belgiska vägarna.

Resan gick bra även om kommunikationen med fru T inte var lika livlig som vanligt eftersom hon mest slumrade vid bloggarens sida.

Vi hade tänkt att ta en enklare ställplats när vi kom in i Frankrike, men vi ändrade oss eftersom fru T var hängig och behövde en trevlig och omhuldande campingplats med el och fina toaletter.

Det fick hon. Vi hamnade på Camping du Mont des Bruyeres, som ligger i ett bergsomräde några kilometer från Arenbergskogen. Känt paveómråde under endagarscykelloppet Paris- Roubaix som går i området varje år.

Det här är ett av bloggarens önskemål under sommarens resa, att få cykla på pave´n i Arenbergskogen. Varför, jo, därför att han är ett cykelfreak av Guds nåde. Återkommer om detta i morgon.

Hoppas på lika fint väder som denna dag har bjudit på. Sol och inte alltför varmt. Återkommer med lite bilder, dålig uppkoppling här på berget.

Inga kommentarer: