måndag 18 juni 2018

Ut på äventyr igen!

Hej!

Det var ett tag sedan det skrevs i denna blogg, men nu är det dags igen :-)

Har motorhemmet stått still under våren 2018? Nej, det har åkts en del:

Första turen gick som vanligt till Hornborgasjön. Vi åkte dit fredagen 30 mars men det var in i det sista osäkert om vi kunde åka eftersom vintern var lång och snöig och fortfarande kvar. Men det blev en tur trots att tranantalet bara var 7400 st detta år. Några veckor senare var det dock 24000 pippifåglar men då var inte vi där.

Tranantalet till trots var sillen och snapsen lika god som alltid och känslan av att vi var på väg mot sommaren finfin.
Sedan dröjde det ända till slutet av april innan vi åkte en tur igen. Denna gång blev det först en sväng  till Långholmen och Jemtska Hammondsällskapets årsmöte. Det blev en trevlig fest med mycket musik av fantastiska musiker. Tyvärr svävade oroliga tankar över mötet. En av initiativtagarna till Sällskapet kunde tyvärr inte vara med pga allvarlig sjukdom.

Ja, det är faktiskt bloggaren och Magnus Lindgren :-)
Bloggaren fickunder mötet  kontakt med en gitarrbyggare som byggt en Gibson LesPaul -59 och som veckorna senare blev köpt och nu finns på Bergsgatan 30. Jätteroligt och en fantastisk gitarr.

Sedan blev det en tur till Valborgsfirande i Uppsala med allt vad det innebär :-)

En tredje tur, helgen 18- 20 maj då vi åkte upp till Östersund och firade Hammond- Anders som fyllde 60 år. Mycket musik där
också. Bloggaren spelade på sin nya underbara gitarr.

Men nu är det dags för en långtur igen. I morgon tis. 19 juni åker vi till Frankrike. Häng gärna med på den resan här!

Inga kommentarer: