torsdag 28 juni 2018

Dag 9 2018


Vilken natt, vi hostar, hostar och hostar. Vi beslutade oss i alla fall att duscha och plocka ihop och dra längre in i Bretagne. Efter några mil måste bloggaren sova.

Sen fortsatte vi till St. Thegonnes för att titta på en av de bättre stängda församlingarna (enclose parisseaux). Vi möttes av en jätteparkering och ställplatser och förstod att det här var något viktigt i den katolska världen. Tyvärr var det inte mycket att se.
Kalvarieberg
Fru T trodde att hon hade hittat en läkare i närheten men det visade sig vara en farmaceupt.

Sedan körde vi till en ställplats i Brest. 4 platser bland hundratals vanliga bilplatser, Näe, ingenting för oss i den kondition vi befann oss.

Vi stack till campingen i andra änden av Brest. Den var både billig och jättefin, men vi har svårt att uppskatta den pga av sjukdomsläget. Vi åt ingenting, bara lite fil och sånt. Roligt mitt i bedrövelsen att Sverige slog Mexico i fotbolls- VM och är klar för åttondelen mot Schweiz.

Vi tvingade oss, för att inte hoppa i säng alltför tidigt att ta en promenad ner till havet. Det sluttade nerför vilket innebar en otrevlig uppförsbacke hem till husbilen. Normalt inte så besvärligt men fruktansvärt jobbigt nu.

Vi slocknade framåt halv nio!
Hoppas att vi får anledning att sluta klaga i morgon.

Inga kommentarer: