onsdag 14 januari 2009

För tidigt egentligen!

Just när man har gått ner i någon sorts acceptans att det fortfarande är vinter och kommer att så vara i några månader till så dimper dom ner.
Kolorerade och med ett glättigt papper.
Den ena med en framsida där en yngre kvinna med en buskliknande tatuering på vänster överarm och iklädd en somrig röd klänning med vita prickar lättjefullt plaskar i en pool någonstans i Sverige.
Den andra med en bild på omslaget av en strömlinjeformad husbil i ett trendigt, gråblåaktigt utförande.

Ja visst, infernaliskt och listigt får dom bloggaren att intensivt börja längta efter sommaren (igen).
Vilka då?
Jo, Camping och Stugor Sverige 2009, Ett friare liv och Husvagn-Svensson AB i Lidköping. Dom vet vad dom gör. De vet vilka känslöspröt som ska påverkas. Dom vet vilka vi är.

Vi är dom som tycker att det är spännande att läsa om Nivå- och Stoppklossar i hårdplast för 179 kr/par. Eller om en Gångmatta Lurö, som är slitstark och halksäker och som man kan rengöra med dammsugning och skumtvätt, speciellt om priset för 2,5 m är sänkt till 240 kr.

Vi är dom som gillar att undra om vi ska ut på äventyrsrutten, familjerutten, badrutten, fiskerutten, festival- och motorrutten, hängmatterutten, kärleksrutten, golfrutten eller shoppingrutten. Samtidigt som vi vet att vi antagligen kommer att hamna på en camping utanför Berlin några dagar innan vi drar till Camping Mayrhofen i Tyrolen för att fotvandra innan spontanresandet tar överhand och man kan hamna var som helst.

Mittåt (gammalt militäruttryck), det är fortfarande januari och all snö har töat bort. Plusgrader och blåst härskar i Örta. Kan några besked vara glädjande? Visst, svaret på en lungröntgen:

Det var normalt.

Hur är det nu man säger? Man har tusen önskningar när man är frisk- när man är sjuk har man bara en.

Inga kommentarer: