måndag 28 december 2009

London 1

Det blev en mycket lugn överfärd i SAS-planet trots motvind och en kvarts snurrande över London. 2 tim och 20 min blev 3 tim men uppvägdes av en vidunderlig vy över den engelska huvudstaden eftersom det var helt molnfritt över metropolen. Vilken enorm stad!

Sedan blev det 45 min på Picadilly Line till Earls Court. Den blåa linjen med blå tunnelbanestänger :-) Tyvärr störde några gula dock :-( Från stationen var det ett hundratal meter till hotellet My Place. Typiskt engelskt, heltäckande mattor i massor, litet halvgjort och provisoriskt och fruktansvärt varmt i rummet när vi anlände. Det kändes som om veckans uppvärmning hade gjorts!

Vi var inte kvar länge utan drog ner värmen på elementet och tog tuben ner på stan. Picadilly Circus för första gången för Tiina.

Vi hann också med ett julsmyckat Carnaby Street och delar av synden i Soho innan vi hamnade på Bella Italia på Shaftesbury Street och en gudomlig pizza och en fantastisk Birra Moretti.

Sedan blev det ZZZZZZZZZZZ…

Vaknade av nyheterna som varnade för kaos under morgondagen. Det ska bli minusgrader och snöfall :-) Oj, oj, oj! Mössa ner och vantar på :-)

Inga kommentarer: