onsdag 1 juli 2015

Sommarresa 2015 1 juli

Vi lämnade Dieppe efter en närande frukost, tankade bilen vid första uppdykande bensinmack och valde vägar med vägavgift hela vägen till Verdon (dryft 40 mil). Det kostade oss 400 kr men det var det värt i hettan (36 grader).

Chaud !!
Det var camping som gällde denna natt och det blev en riktig fullträff. Den hette Les Breuils och låg vid floden Meuse. Stor och skuggrik plats men framför allt en gudomlig pool som vi slängde oss i direkt efter ankomst. Billig var den också , 23 euro för en natt.

Jämte oss campade en svensk pensionärsfamilj från Göteborg. Det var länge sedan vi språkade med några andra svenskar än oss själva. De hade åkt på vinprovartur på vingårdar i Frankrike. De gillade verkligen husbilslivet, speciellt från slutet av augusti och långt in i septemper.

Fru T hann snabbt med två dopp i bassängen i sin nya fina baddräkt. Vi får se om det blir ett till i kväll.

Om allt går som planerat är det Luxemburg som gäller i morgon. Om vi nu inte stannar ytterligare en natt på detta guddomliga ställe :-)

Hej!
Om vi säger så här: Jag är på jakt efter en någorlunda central övernattning i Luxemburg. Om denna hetta fortsätter så kräver jag också en pool eller annat vatten att svalka mig i. Om det inte går att ordna så stannar jag hellre här en natt till.

Fru T.

Inga kommentarer: