måndag 6 juli 2015

Sommarresa 2015 6 juli

En liten tripp på ett trettiotal mil klarades av trots den besvärande ryggsträckningen. Det är inte världens semesterhöjdpunkt att passera Hamburg- Lubeck på motorvägen, men det måste göras om man ska komma till Rugen, som var vårt mål under dagen.

Ju längre ut mot kusten vi kom desto mer semesterlika blev omgivningarna. Vi hamnade till slut på Camp Born, Regenbogen där vi njöt att en finfin ”kite- camping” i anslutning till sjön där hornborgasjöntranorna samlas innan de lyfter mot Sverige. Kul för oss tranfans att se.

Kiteflygning vid "transjön"
Vi betalade lite WiFi- pengar och bokade färja Sassnitz- Trelleborg i övermorgon. Billigt, en dryg tusenlapp bara med husbil och allt.

Vädret är fantastiskt, vi njuter i fulla drag :-)

Ja, nu är vädret underbart, när man slipper torka bort svett från ansiktet hela tiden. Här på Rugen verkar det väldigt fint, fast vi ännu inte sett så mycket. Jag, som är galen i halmtak, får se många här. Det verkar vara det vanligaste valet. Jag vill ha halmtak på Bergsgatan!

Imorgon ska vi in en sväng till Stralsund innan vi hamnar på nästa camping vid den populäraste badorten Binz. Där ska vi titta på något spektakulärt. Vad det är får ni veta imorgon. Nu blir det kycklinggryta.

Fru T.

Inga kommentarer: