torsdag 22 december 2016

Resa under julen 2016

Hej bloggen!

Det var ett tag sedan. Trots dåligt med uppdateringar har vi rört på oss en hel del. En tur till Norge har det blivit. Den 24- 26 juli blev det en sväng till Drevsjö och Röros. Vi hamnade också i Hede på siden. En trevlig tur trots att det var litet kallt.

Sedan blev det självklart vår traditionella sväng till Stockholm och vårt favoritställe Långholmen (19-20 aug). Det var Kulturdagar den helgen och en del jazz nere vid Skeppsbron.

Vi hann med en ytterligare en tur till Stockholm i början på september. Picnic på Skinnarviksberget, cykeltur runt hela Kungsholmen samt museibesök och Stockholm Halvmaraton stod på programmet. Underbart väder!

I början på oktober åkte vi med barnbarn till Dalarna och Sollerön med klättring uppför Gesundaberget. Väldigt spännande och imponerande av en 3-åring som klättrade ända upp på toppen.

Ja, sedan blev det ju trevligt svenskt- franskt giftermål i Stockholm den 29 okt och övernattning på Tanto :-)

En tur över till Åbo har vi också hunnit med den 4 nov :-)

Efter det har det mest varit Sandviken, men nu bär det av till Mallorca över jul och nästan fram till nyår. Skönt ska det bli! Det ska visst bli fint väder och hyfsat varmt!

Inga kommentarer: