fredag 26 september 2008

Helg!!!

Efter en avslutning på veckan som innehållit styrelsesammanträde med VLM-institutet och ett bastant, kaloririkt IT-smörgåsbord med skolchefer, skolutvecklare och rektorer i kommunen börjar klockan närma sig helg. Speciellt roligt ska det bli eftersom meteorologerna spår fint väder och husbilen otåligt står och stampar i spiltan för att kanske göra sin sista insats det här året. Vi får se!

Helgen, alltså! Den börjar med besök på Parkbadet med två förväntansfulla barnbarn 3 och 5 år. Här ska lekas och plaskas. Hoppas att de inte springer åt olika håll! Sedan hem till god mat och ett eller två glas vin! Efter det börjar kampen att försöka hålla sig vaken anständigt länge. Det kommer kanske att bli ännu svårare än vanligt efter äventyrsbadet på e.m.

In i husbilen på lördag morgon för en tur till obestämt mål med övernattning. Det blir nog fullt skaft den dagen också eftersom vi har ett barnbarn (9 år) med oss i bilen som helst inte vill sitta still och osysselsatt. Hem via Borlänge på söndag e.m. och bortamatch för Tierp HC mot just Borlänge.

Inga kommentarer: