söndag 30 november 2008

Julskyltning

De senaste åren har vi haft som tradition att gå en sväng på julskyltning i Sandviken. Ofta har vi hamnat i källaren under Folkets Hus och köpt lotter och hälsat på tomten. Sedan har det blivit skinka och gröt hemma hos tomtefar och tomtemor. Det enda som har varit oroande i all glädje är att gänget som ska äta julskyltningsmat har växt i antal pga av ett intensivt födande av barn. Det har börjat bli trångt!

Så i år tog vi till en ny lösning. Kvarterslokalen på Polhemsgatan. Rymlig och trevlig med väl utrustat kök. Dit kom dom alla uthungrade och leklystna efter en timme nere på stan i något som inte alls kan kallas vinterväder.

Det blev en lyckad tillställning. Alla lämnade lokalen mätta och glada. En del var väldigt trötta, men det blir man ju om man inte har nått 1-årsgränsen i livet och så är det för en del. Så här många var dom. Nästan alla var där med några få undantag.

Bilden är den bedrövligaste som jag nånsin tagit gällande skärpa och brightness, men som sagt stämningen var god och det är huvudsaken.

En sak är dock säker, lokalen var inte full så det är bara att fortsätta att utöka skaran om lusten faller på :-)

Inga kommentarer: