lördag 20 juni 2009

Resfeber

Klockan är 5;57 och bloggaren och medresenären (frun) är redan uppe. Detta kallas resfeber.

Allt är nu förhoppningsvis förberett för Expedition Europa 2009. Buntar med kläddon ligger i prydliga högar redo att bäras ner och placeras i de många och praktiska utrymmen som finns i den kära Dethleffsen.

En bunt består av böcker, reseguider, kartor, anteckningspapper och kameror. Det är viktigt att dokumentera vad man gör. Roligt att titta tillbaka på när åren går och resornas antal ökar.
När var det?
Var hände det?

I sommar ska vi som vanligt försöka dokumentera en del direkt på nätet. Den här bloggen, i Facebook och i Resedagboken. Internetcaféerna kommer att besökas så ofta som möjligt och någon gång kanske det mobila bredbandet får träda i tjänst, trots att det ofta kostar ngn hutlös krona.

Som sagt, nu gäller det att under några timmar packa smart innan vi åker och grattar en ettåring i Åshammar. Därifrån styrs kosan söderut mot första etappmålet Gränna.

Orkar vi i kväll tänker bloggaren ta frun på en cykeltur på Visingsö, drömmarnas ö. I alla fall för mig som tillbringade några sommarjazzveckor där i början på nittiotalet. Det var bl.a. där som grunden lades till mitt musikliv, som det ser ut i dag.
Helig mark :-)

Inga kommentarer: