torsdag 16 oktober 2008

Förkylt

Mannens största dilemma i livet slog till med full kraft i morse. Förkylning! Tänk om kvinnor kunde förstå hur vi män känner oss då.

För mig innebar det missad tågfärd till Stockholm/Kista och ett SVIT-seminarium om Digital kompetens. Synd eftersom det är en angelägen kompetens i skolvärlden och den skulle belysas på ytterligare spännande sätt under eftermiddagen. Medverkande Peter Siljerud, Kairos Future och Jin Moen, Movinto Fun. Nu blev man hemma i stället, men seminariet dokumenteras säkert på något sätt så man kan uppdatera sig i efterhand.

Vision 2025- filmen som Dunker/Holmqvist/Riswall producerar är på väg att bli klar den här veckan. Effektivt arbete av en väl sammansvetsad trio! Tack Inglis för utlånad speakerröst!

Käkade med Minna, min yngsta dotter som trivs jättebra med sitt lärarjobb på SFI.

Sedan blev det mest rehabilitering av hosta och feber resten av dagen i min lilla familjs hägn. Isterband både i verkligheten och i matlagningsprogram på dumburken.

Nu gäller det att sova för att orka med morgondagen. Heldag på Strandbaden i Årsunda med ett brett antal människor från kommunen som ska ta tag i arbetet runt vårt Intranät. Nytändningen går inte oväntat under namnet Intranät 2.0.

Till helgen förbereds husbilen för vinterförvaring. Pust!

Dagens Bryson: Vetenskapen vet nästan ingenting om jordens inre. Är det inte märkligt?

Inga kommentarer: